Menu

Bedrijfsovername: kopen of verkopen

Uw bedrijf is in volle groei en u wil uitbreiden? Denk aan een bedrijfsovername! U wil uitbollen en heeft geen directe opvolging? Denk ook hier aan een bedrijfsovername. Voor het regelen van uw bedrijfsovername is Finactor de juiste partner:

  • gespecialiseerd in overnames,
  • uitgebreid netwerk aan specialisten ter zake (advocaten, revisoren, acountants, banken),
  • gratis kennismakingsgesprek,
  • uitstekende begeleiding van het begin tot ver na het einde van de overname,
  • sterk engagement en grote betrokkenheid met opdrachtgever,
  • getrouwe schatting en gedetailleerd overdrachtsplan,
  • eerlijke vergoeding in overeenkomst.

Maak een afspraak

Bedrijfsovername: bedrijf kopen

Wanneer u een bestaand bedrijf wil kopen, zijn er heel wat zaken waar u aan moet denken. Bij een bedrijfsovername via Finactor, denken zij voor u! Uit een aantal gesprekken blijkt waar u naar op zoek bent, welke voorwaarden het bedrijf in kwestie moet vervullen en waar u veel belang aan hecht. Op basis van deze waarden gaat Finactor op zoek naar het juiste bedrijf voor uw groei.

Bekijk hoe Finactor u kan begeleiden in het proces van de aankoop van een bedrijf en ontdek het aanbod bedrijven te koop. Omwille van redenen van discretie staan niet alle bedrijven online, contacteer Finactor voor meer informatie.

Bedrijf kopen bij Finactor: werkwijze en aanbod

Bedrijfsovername: bedrijf verkopen

Staat uw zaak over te nemen? U wil uw bedrijf verkopen aan een goede partij? Finactor gaat voor u op zoek naar de juiste kandidaatkopers. 

Wil u een deel van de aandelen of handelsfonds van uw bedrijf verkopen? Wordt het bedrijf overgenomen door het management of wil een directielid of personeel intreden in het kapitaal van het bedrijf? Ook bij tal van dergelijke aangelegenheden adviseert Finactor u bij het overnameproces. Ontdek onze werkwijze in dit gedetailleerd overzicht.

Bekijk meer informatie hoe Finactor te werk gaat bij het verkopen van uw bedrijf en krijg een overzicht van de mogelijke kosten.

Bedrijf verkopen bij Finactor: werkwijze en kostenplaatje

Voor het vlot verlopen van elke bedrijfsovername, contacteer Finactor en maak vrijblijvend een afspraak. Finactor bespreekt met u uw mogelijkheden en begeleidt u voor de volle 100% voor, tijdens en na het overnameproces!

Maak een afspraak