Bedrijfsovernames: 

onze specialisatie, uw garantie

Finactor beschikt over jarenlange ervaring en zeer diepgaande kennis over de interne werking van KMO's. We beroepen ons op een uitgebreid netwerk aan accountants, revisoren, advocaten en meer specialisten ter zake. Voor elke overname, of u nu koper of verkoper bent, worden de juiste personen aangesproken zodat u bij het onderhandelen perfect weet wat er kan en mag.

Finactor maakt van alle bedrijven in zijn portefeuille een grondig overnameplan en een getrouwe waardebepaling. Wij bekijken graag met u uw mogelijkheden en zorgen voor een professionele, maar discrete begeleiding bij elke overname. Zo overlopen we steeds 4 belangrijke overnamebemiddelingsfasen.


Aankoopbegeleiding:
een getrouwe en vergaande service

Een bedrijf kopen is een goede opportuniteit wanneer u denkt aan groei en uitbreiding van uw diensten. Bij het kopen van een bestaand bedrijf moet u niet meer van '0' beginnen en bespaart u dus heel wat werk en kosten. Denk maar aan het verkrijgen van naamsbekendheid. U kan genieten van een bestaande structuur en reeds ervaren personeel binnen de branche. 

Hoe weet u nu zeker dat een bestaand bedrijf wel interessant is om te kopen? Finactor maakt van alle bedrijven in zijn portefeuille een grondig overnameplan en een getrouwe waardebepaling. Elke overname verloopt via een aantal fasen, de overnamebemiddelingfasen. U ontvangt hierna dus alle nodige informatie, die op getrouwheid werd gecontroleerd!

Tijdens elk overnameproces wordt u zowel juridisch, financieel als fiscaal begeleid. In overeenkomst met de andere partij bezorgen wij u steeds een correcte prijs.


Professionele ondersteuning
bij elke overnamebemiddeling

Finactor helpt u steeds op professionele wijze bij de aankoop en verkoop van een bedrijf en zorgt voor een goede opvolging. Op basis van kennismakingsgesprekken, gaat Finactor op zoek naar geschikte kandidaten die voldoen aan uw voorwaarden. Na een grondige screening starten de eindelijke onderhandelingen, waarbij Finactor u steeds met professioneel advies bijstaat. Tot aan de eindelijke overname of overdracht en transactie kan u rekenen op professionele ondersteuning en knowhow van Finactor.

Ontdek onze aanpak


Grondig overnameplan

Getrouwe waardebepaling

Screening kandidaten

Professionele onderhandeling

Sterk netwerk

Voor het kopen of verkopen van een bedrijf met persoonlijke en discrete begeleiding vertrouwt u op Finactor

Contacteer Finactor overnamebemiddeling 

Bekijk ons huidig aanbod

Bedrijven
te koop

Ontdek een grote variatie aan KMO's en handelszaken te koop in tal van sectoren en locaties.

Bekijk ons huidig aanbod

Bedrijven
gezocht

We zijn steeds op zoek naar onderstaande types van bedrijven ter uitbreiding of voor de groei van onze klanten

Bekijk ons huidig aanbod

Bank- & verzekeringskantoren
kopen of verkopen

Ontdek een grote variatie aan kantoren te koop, aan kantoren die willen samenwerken of aan kantoren die willen overnemen.

Bekijk ons huidig aanbod

Finactor is erkend dienstverlener
van de KMO Portefeuille

Meer info

Stel ons discreet uw vraag.
Of maak een afspraak.

Elke vraag wordt in vertrouwen behandeld en professioneel beantwoord.

Naam (*) E-mail (*) Stel uw vraag


© 2021 Finactor BV - BTW BE 0828.580.532 - nieuwsbrief - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér