Menu

Een zaak overnemen?

Contacteer Finactor

U wil een zaak overnemen of bent van plan een eigen bedrijf op te starten. Waarom geen bestaande zaak overnemen? Finactor helpt u in uw zoektocht naar een geschikte, bloeiende zaak met overnamecapaciteit. 

Waarom een zaak overnemen? De voordelen!

U kan genieten bij de overname van een bestaande zaak van een bloeiende onderneming, ingewerkt en gemotiveerd personeel, een uitgewerkte logistiek en nog zoveel meer zaken die reeds voor u op punt staan! Finactor overloopt ze graag met u, zodat u zeker bent van de juiste beslissing.

Bovendien heeft een starter het in deze tijd moeilijk te verduren in onze sterk concurrerende maatschappij en kan u dus reeds genieten van naambekendheid binnen uw branche.

Een zaak overnemen en aanpassen op maat

Een bestaande zaak overnemen is vaak een boost om de huidige structuur te herbekijken en te luisteren naar het personeel voor mogelijke verbeterpunten en visies. Het is het moment om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen en iedereen mee te krijgen in uw verhaal. 

Vind de zaak die voldoet aan uw wensen

Bekijk ons aanbod bedrijven te koop en vind een zaak dat voldoet aan uw wensen: branche, locatie, grootte, etc. Vraag meer informatie over de zaak van uw voorkeur.

Bedrijven te koop

Hoe de overname van een zaak financieren?

Ook hier kan Finactor u bij helpen! Finactor begeleidt u zowel in de fiscale, de juridische als de financiële aspecten. Er wordt een volledig financieringsdossier samengesteld indien gewenst en we gaan op zoek naar een gepast investeringskapitaal, hetzij bij een financiële instelling, overheid of private equity fonds. 

Een zaak overnemen? Bij Finactor uiteraard!

Vraag een kennismakingsgesprek aan en bekom meer gedetailleerde informatie voor uw specifieke vragen en noden voor het overnemen van een zaak. Finactor beantwoordt u vrijblijvend al uw vragen omtrent de overname van uw nieuwe zaak!

Contacteer Finactor