Menu

Zaak overlaten

U komt op een punt dat het tijd wordt aan uw pensioen te denken en uit te bollen? U heeft echter geen interne opvolging? U ziet er dus niets anders op dan verder te werken om uw bloeiende zaak niet te moeten opdoeken? Tijd voor actie! 

Zoektocht naar overnemers

Laat je zaak over aan een startende ondernemer of collega in de branche. Finactor gaat voor u op zoek naar de geschikte kandidaatovernemer en begeleidt u in elk proces van de overname. Op basis van een grondige screening aan kandidaten stelt Finactor enkele momenten van onderhandeling voor. Tijdens deze onderhandelingsfasen kan u betrouwen op professioneel advies en sterke begeleiding.

Finactor zorgt voor optimale onderhandelingen, zodat op het einde van deze overnameonderhandelingen beide partijen zich goed voelen bij de beslissing bij het overlaten van een zaak. U wil toch ook een goede opvolger voor uw bedrijf? Finactor zorgt ervoor!

Uw zaak overlaten: hoe en wat?

Finactor luistert naar uw wensen en voorwaarden en brengt deze na een eerste, volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek in kaart. Nadien kan u rekenen op een zeer getrouwe waardebepaling van uw zaak en een uitgebreid en grondig onderbouwd overdrachtsplan. Vervolgens stelt Finactor u enkele mogelijke kandidaten voor en volgen de onderhandelingen bij verdere, wederzijdse interesse. 

Vraag alvast uw kennismakingsgesprek aan

Wat kost een zaak overlaten?

Het kennismakingsgesprek is volledig gratis. Voor het opmaken van een nauwkeurige waardebepaling en overdrachtsplan betaalt u éénmalig een bedrag, dat u voor 50% kan terugvorderen via de KMO portefeuille. Finactor helpt u graag bij het opstellen van uw dossier voor het bekomen van de subsidies. Bij de onderhandelingen adviseert en begeleidt Finactor u volgens het 'no cure, no pay' principe. Eens de transactie voltooid is, betaalt u de overeengekomen, eerlijke vergoeding afhankelijk van het bekomen transactiebedrag.

Uw zaak overlaten bij Finactor!

Finactor is de uitgewezen partner voor het overlaten van uw zaak: jarenlange ervaring, sterk engagement, duidelijke afspraken, discrete werking, uitgebreid netwerk aan accountantcs, revisoren, advocaten en elke overnamebemiddeling aan een eerlijke, overeengekomen vergoeding.

Contacteer Finactor