Menu

Overnamebemiddeling voor uw bedrijf?

Finactor begeleidt en adviseert elke KMO en ondernemer bij een overnameproces. Voor een bedrijf met overnamewaarde tot 15 mln Euro staat Finactor u met gespecialiseerde kennis bij. 

Wat mag u verwachten bij een overnamebemiddeling van een bedrijf?

Om te starten zorgt Finactor voor een zeer getrouwe waardebepaling op basis van een goed uitgewerkte en onderbouwde formule. Nadien wordt er een uitgebreid overdrachtsplan opgemaakt. Finactor brengt een bedrijf op verschillende niveaus in kaart: juridisch, financieel, logistiek, personeel, operationeel etc. Er gebeurt dus een grondige voorbereiding alvorens de eigenlijke overnamebemiddeling van start kan gaan. Mogelijke kandidaatovernemers worden goed gescreend zodat de onderhandelingen optimaal kunnen verlopen.

Finactor beschikt over het juiste netwerk om u zo snel en zo professioneel mogelijk te helpen bij de overname van een bedrijf. Voor elke specifieke vraag of branche, kent Finactor een specialist ter zake zodat u zeker bent van de juiste beslissing en juiste informatie.

Bovendien gaat Finactor voor elke overname zeer discreet te werk, op basis van een eerlijke vergoeding en duidelijke afspraken. 

Wat kost een overnamebemiddeling bij Finactor?

U ontvangt een vrijblijvende offerte na ons eerste kennismakingsgesprek. We bespreken de mogelijkheden en uw verwachtingen bij de overname van een bedrijf. Dit gesprek is uiteraard geheel gratis!

Voor de waardebepaling en het opmaken van het overdrachtsplan is er een éénmalige kost. Voor deze kost kunt u zich beroepen op de KMO portefeuille, waarbij u tot 50% subsidies ontvangt indien aan enkele voorwaarden voldaan zijn.

Finactor werkt volgens het principe 'no cure, no pay'. Zolang er geen overname is of transactie voltooid werd, betaalt u geen ereloon. Het ereloon is afhankelijk van het transactiebedrag en wordt op voorhand duidelijk gecommuniceerd.

Genoeg redenen dus om Finactor te contacteren en eens te luisteren wat wij voor u kunnen doen! 

Contacteer Finactor

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan bij Finactor en krijg een beter inzicht in onze manier van werken bij elke overnamebemiddeling.