Menu

Hoeveel is mijn bedrijf waard?

Het kan nuttig zijn te weten hoeveel je bedrijf nu precies waard is. Misschien wil je je bedrijf verkopen of wil er een nieuwe aandeelhouder toetreden in het kapitaal van je bedrijf? Er zijn veel situaties waarin het goed is de waarde van je bedrijf te kennen.

De waarde van je bedrijf kennen

Hoe ga je te werk om de waarde van je bedrijf te kennen? Je bedrijf laten waarderen is geen sinecure en moet gebeuren op basis van verschillende factoren en berekeningsmethodes. Doe daarom beroep op een specialist ter zake, met voldoende kennis en een goed uitgewerkte waarderingsmethode. Finactor is hierin een sterke partij! Als onafhankelijk bemiddelaar voor overnames en vastgoed, zit Finactor aan de bron voor het correct waarderen van uw bedrijf.

Maak vrijblijvend een afspraak met Finactor

Hoeveel is je bedrijf nu waard?

Eens de berekening correct werd uitgevoerd en er rekening werd gehouden met alle nodige facetten, geeft Finactor een zeer getrouwe schatting van de waarde van uw bedrijf. Uiteraard gaat het hier om een waardebepaling en is dit niet de uiteindelijke prijs van de bedrijfsovername. Wel vormt de waarde van uw bedrijf een goede basis voor het overeenkomen van een schappelijke prijs bij een overname.

Ken de waarde van je bedrijf

Laat een waardebepaling of schatting uitvoeren door Finactor en ken de waarde van je bedrijf. 

Contacteer Finactor voor een waardebepaling