Menu

Uw bedrijf verkopen?

Stel u voor, u heeft jaren gewerkt aan uw bedrijf en er is geen opvolging binnen uw familie. Waarom niet uw bedrijf verkopen aan een capabele persoon en goed gescreende overnemer? Finactor helpt u op professionele wijze bij de verkoop van uw bedrijf aan derden. 

Waarom uw bedrijf verkopen?

Wie van zijn zaak houdt en er jaren aan gewerkt heeft met hart en ziel, zal het bedrijf ook maar moeilijk kunnen stopzetten. U moet kunnen nagenieten van uw werkende jaren en uw bloeiend bedrijf. Uw bedrijf verkopen bij Finactor is zorgen voor voor een goede opvolging en positieve verderzetting van uw zaak.

Uw bedrijf verkopen: een nauwgezet overnameproces

Bij elke overname gaat Finactor zeer nauwgezet te werk en doorlopen we enkele belangrijke overnamebemiddelings fasen. Al na de eerste kennismaking en goedkeuring tot samenwerking, maakt Finactor een zeer getrouwe waardebepaling en uitgebreid overdrachtsplan op. Vervolgens gaat Finactor op zoek naar geschikte kandidaten die voldoen aan uw voorwaarden. Na een grondige screening starten de eindelijke onderhandelingen, waarbij Finactor u steeds met professioneel advies bijstaat. Tot aan de eindelijke overname en transactie kan u rekenen op Finactor.

Finactor: Specialist ter zake in bedrijfsovernames

Finactor beschikt over jarenlange ervaring en zeer diepgaande kennis over de interne werking van KMO's, uit de financiële sector en kan zich beroepen op een zeer groot netwerk aan accountants, revisoren, advocaten en meer specialisten ter zake. Voor elke overname worden de juiste personen aangesproken zodat u bij het onderhandelen perfect weet wat er kan en mag. 

Bedrijf verkopen? Probeer Finactor!

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en maak kennis met Finactor. Wij bekijken graag met u uw mogelijkheden en begeleiden u op professionele, maar discrete wijze bij het verkopen van uw bedrijf!

Contacteer Finactor