Menu

Uw bedrijf laten schatten

U wil uw bedrijf verkopen aan derden of u wil een bedrijf kopen? U wil een nieuwe partij laten toetreden tot het kapitaal van uw bedrijf? Of u wil gewoon de huidige waarde van uw bedrijf kennen? Er zijn vele redenen om uw bedrijf te laten schatten!

Bedrijf schatten: hoe?

Laat uw bedrijf schatten door een getrouwe partner zoals Finactor, onafhankelijke bemiddelaar in overnames en vastgoed. Met reeds jarenlange ervaring in bedrijfsovernames en waardebepalingen weet u dat u bij Finactor goed zit voor de schatting van uw bedrijf!

Contacteer Finactor indien u uw bedrijf wil laten schatten. Na een gesprek en alle nodige informatie, gaat Finactor over tot de effectieve schatting. U ontvangt een erg realistische schatting van uw bedrijf, gebaseerd op meer dan 150 verschillende berekeningsmethoden en een groot aantal factoren. Finactor ontwikkelde een eigen schattingsmethode die zorgt voor een zo getrouw mogelijk resultaat.

Maak een afspraak met Finactor voor de schatting van uw bedrijf.

Bedrijf schatten: de basis van elke overname

In het geval van een bedrijfsovername moet er steeds een schatting uitgevoerd worden om de huidige waarde van het bedrijf te kennen. Dit is zowel belangrijk voor de verkoper als de kandidaatkoper. Na het schatten van uw bedrijf is de waarde gekend en kunnen de uiteindelijke onderhandelingen plaatsvinden.

Een schatting moet dus zo getrouw mogelijk zijn, zodat de uiteindelijk overeengekomen prijs voor de overname voor beide partijen een goede zaak lijkt. 

Laat uw bedrijf schatten door Finactor

Finactor zorgt voor een goede voorbereiding van de schatting en zal op basis van verschillende factoren uw bedrijf zo getrouw mogelijk schatten. U mag dus zeker zijn van een realistische schatting en eerlijke prijsbenadering voor uw bedrijfsovername.

Contacteer Finactor

Lees meer over de waardebepaling