Menu

Koop een bedrijf

Bekijk onze bedrijven te koop

Een bedrijf kopen is een goede opportuniteit wanneer u denkt aan groei en uitbreiding van uw diensten. U kan genieten van een bestaande structuur en reeds ervaren personeel binnen de branche. Bij het kopen van een bestaand bedrijf moet u niet meer van '0' beginnen en bespaart u dus heel wat werk en kosten. Denk maar aan het verkrijgen van naamsbekendheid!

Een bedrijf kopen: de juiste beslissing?

Hoe weet u nu zeker dat een bestaand bedrijf wel interessant is om te kopen? Finactor maakt van alle bedrijven in zijn portefeuille een grondig overnameplan en een getrouwe waardebepaling. Elke overname verloopt via een aantal fasen, de overnamebemiddeling fasen. U ontvangt hierna dus alle nodige informatie, die op getrouwheid werd gecontroleerd!

Bent u alsnog geïnteresseerd in een bedrijf dat te koop wordt aangeboden bij Finactor? Dan kan u tijdens de overnameonderhandelingen nog meer informatie bekomen die u helpt in het nemen van de juiste beslissing.

Een bedrijf kopen: ons aanbod

Check alle bedrijven die Finactor te koop aanbiedt en ontdek of er een bedrijf inzit dat voldoet aan uw wensen: locatie, grootte, aantal werknemers, omzet, etc. Voor uitgebreide informatie bekijk de informatiefiche, indien beschikbaar of vraag meer informatie aan.

Bedrijven te koop

Het bedrijf dat u zoekt niet gevonden? Contacteer ons voor meer informatie en wij gaan op zoek voor u!

Koop een bedrijf via Finactor en weet zeker dat u

  • de juiste beslissing neemt obv alle nodige informatie
  • kunt verderbouwen op een gezonde bestaande structuur
  • een correcte prijs bekomt in overeenkomst met de andere partij
  • juridisch, financieel en fiscaal begeleidt wordt in het overnameproces

Bekijk vandaag nog de bedrijven te koop

Je kan vandaag nog al onze bedrijven te koop bekijken via onze website! Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak en wij helpen u gericht bij uw zoektocht naar het geschikte bedrijf!