Aankoopbegeleiding

Een bedrijf kopen is een goede opportuniteit wanneer u denkt aan groei en uitbreiding van uw diensten. Bij het kopen van een bestaand bedrijf moet u niet meer van '0' beginnen en bespaart u dus heel wat werk en kosten. Denk maar aan het verkrijgen van naamsbekendheid. U kan genieten van een bestaande structuur en reeds ervaren personeel binnen de branche. 

Hoe weet u nu zeker dat een bestaand bedrijf wel interessant is om te kopen? Finactor maakt van alle bedrijven in zijn portefeuille een grondig overnameplan en een getrouwe waardebepaling. Elke overname verloopt via een aantal fasen, de overnamebemiddelingfasen. U ontvangt hierna dus alle nodige informatie, die op getrouwheid werd gecontroleerd!

Tijdens elk overnameproces wordt u zowel juridisch, financieel als fiscaal begeleidt. In overeenkomst met de andere partij bezorgen wij u steeds een correcte prijs.

Wij zoeken naar de juiste bedrijven

Finactor helpt u op professionele wijze bij de aankoop van een bedrijf en zorgt voor een goede opvolging. Op basis van kennismakingsgesprekken, gaat Finactor op zoek naar geschikte kandidaten die voldoen aan uw voorwaarden. Na een grondige screening starten de eindelijke onderhandelingen, waarbij Finactor u steeds met professioneel advies bijstaat. Tot aan de eindelijke overname en transactie kan u rekenen op Finactor.

Ontdek naar welke bedrijven Finactor op dit moment zoekt

Bedrijven gezocht

Stel ons discreet uw vraag.
Of maak een afspraak.

Elke vraag wordt in vertrouwen behandeld en professioneel beantwoord.

Naam (*) E-mail (*) Stel uw vraag


© 2021 Finactor BV - BTW BE 0828.580.532 - nieuwsbrief - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér