Menu

Bedrijf te koop via Finactor

Wil je een bedrijf opstarten of jouw onderneming is klaar om te groeien? Dan is een bedrijf kopen een goede keuze! Reken voor het kopen van een bedrijf op Finactor: een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de banksector en KMO wereld. Bij Finactor is discretie verzekerd en gebeuren alle onderhandelingen op basis van duidelijke afspraken en een eerlijke vergoeding.

Bedrijf kopen? Ontdek ons aanbod

Verschillende handelszaken en horecazaken worden te koop aangeboden op de website van Finactor. Ontdek meteen ons aanbod bedrijven te koop en vraag meer informatie aan voor het bedrijf dat voldoet aan uw wensen.

Bedrijf gezocht, maar niet gevonden?

Heeft u het bedrijf dat u wil kopen niet gevonden in ons online aanbod? Vraag gerust meer informatie aan! Niet alle bedrijven te koop worden vermeld op onze website, om redenen van discretie. Contacteer ons dus zeker met uw vragen bij het kopen van een bedrijf! Wij helpen u meteen verder.

Bedrijf kopen: uw voordelen

U kan rekenen op een bestaand bedrijf met gezonde structuur aan een correcte prijs! Finactor zorgt dan ook voor een zeer getrouwe waardebepaling van een bedrijf, een uitgebreid overdrachtsplan en optimale onderhandelingen.

Geniet van naamsbekendheid, ervaren medewerkers en een uitgewerkte logistiek bij het kopen van een bestaand bedrijf.

Transparantie op fiscaal, juridisch en financieel vlak bij het kopen van een bedrijf. Niets zo aangenaam als reeds op voorhand weten hoe het bedrijf gesteld is en welke mogelijkheden er zijn voor u als overnemer.

Finactor biedt u bedrijven te koop

Bekijk de bedrijven te koop via Finactor of contacteer ons indien u op zoek bent naar een specifiek bedrijf te koop! Finactor helpt u in uw zoektocht.

Bekijk onze bedrijven te koop