Menu

Bedrijf overnemen

Contacteer Finactor

Voor elke bedrijfsovername tot een waarde van 15 mln Euro is Finactor de juiste partner! Finactor zorgt voor het uitwerken van een gedetailleerd overdrachtsplan, een getrouwe schatting en professionele begeleiding bij het overnameproces. U kan steeds rekenen op een discrete aanpak. Resultaat verzekerd!

Een bedrijfsovername gepland? Laat u begeleiden!

Een bedrijfsovername moet namelijk zeer goed voorbereid worden. Alle factoren worden afgewogen zodat het overnameproces voor beide partijen een aangename zaak wordt. Een bedrijfsovername biedt tal van voordelen voor de kandidaatovernemer: kapitaal, ervaren personeel, naamsbekendheid, producten in de markt,... Professioneel advies voor een overname is hier dan ook aangewezen! Dankzij een uitgebreid netwerk biedt Finactor u alle advies in één: financieel, juridisch, fiscaal etc. U moet dus niet naar 10 verschillende partijen om u te laten begeleiden bij een bedrijfsovername.

Maak vrijblijvend een afspraak met Finactor

Een bedrijf overnemen: ruime keuze

Finactor biedt u een ruime keuze aan bedrijven over te nemen. Vindt u het bedrijf dat u zoekt niet terug in ons overzicht? Vraag dan meer informatie aan. Niet alle bedrijven worden vermeld op onze website, omwille van discretie.

Bedrijven te koop

Voor elke bedrijfsovername: Finactor!

Wees zeker van uw stuk en laat u professioneel begeleiden bij een bedrijfsovername. Ontvang alle nodige informatie en Finactor beantwoordt vrijblijvend al uw vragen omtrent de overname van uw nieuw bedrijf!

Contacteer Finactor