Menu

Bedrijven kopen of verkopen

Een bedrijf kopen: een goede opportuniteit

Een bedrijf kopen is een goede opportuniteit wanneer u denkt aan groei en uitbreiding van uw diensten. Bij het kopen van een bestaand bedrijf moet u niet meer van '0' beginnen en bespaart u dus heel wat werk en kosten. Denk maar aan het verkrijgen van naamsbekendheid! U kan genieten van een bestaande structuur en reeds ervaren personeel binnen de branche. 

Hoe weet u nu zeker dat een bestaand bedrijf wel interessant is om te kopen? Finactor maakt van alle bedrijven in zijn portefeuille een grondig overnameplan en een getrouwe waardebepaling. Elke overname verloopt via een aantal fasen, de overnamebemiddeling fasen. U ontvangt hierna dus alle nodige informatie, die op getrouwheid werd gecontroleerd!

Tijdens elk overnameproces wordt u zowel juridisch, financieel als fiscaal begeleidt. In overeenkomst met de andere partij bezorgen wij u steeds een correcte prijs.

Bedrijven te koop

Uw bedrijf verkopen: een nauwgezet overnameproces

Stel u voor, u heeft jaren gewerkt aan uw bedrijf en er is geen opvolging binnen uw familie. Waarom niet uw bedrijf verkopen aan een capabele persoon en goed gescreende overnemer? Finactor helpt u op professionele wijze bij de verkoop van uw bedrijf aan derden en zorgt zo voor een goede opvolging en positieve verderzetting van uw zaak.

Op basis van onze kennismakingsgesprekken, gaat Finactor op zoek naar geschikte kandidaten die voldoen aan uw voorwaarden. Na een grondige screening starten de eindelijke onderhandelingen, waarbij Finactor u steeds met professioneel advies bijstaat. Tot aan de eindelijke overname en transactie kan u rekenen op Finactor.

Bedrijven gezocht

Voor het kopen of verkopen van een bedrijf
met persoonlijke en discrete begeleiding vertrouwt u op Finactor

Contacteer Finactor overnamebemiddeling